در شهر رفیع و روستاهای باغملک ؛ آب آلوده ۷۸ نفر را به بیماری روده ای مبتلا کرده است

در شهر رفیع و روستاهای باغملک ؛ آب آلوده ۷۸ نفر را به بیماری روده ای مبتلا کرده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در روزهای اخیر در حدود ۷۸ نفر در شهرستان های هویزه و باغملک به دلیل مشکلات آب به بیماری روده ای دچار شدند.
ایرج نظری در حاشیه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، زنان و سلامت خوزستان در سالن جلسات استانداری، در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: ۲۸ نفر در شهر رفیع از توابع شهرستان هویزه و در حدود ۵۰ نفر از اهالی تعدادی از روستاهای باغملک به دلیل بیماری روده ای و اسهال به مراکز درمانی مراجعه داشته اند.
وی همچنین در این نشست علت ابتلای این افراد را بیماری های منتقله از آب عنوان کرد و افزود: در حال حاضر و با فعالیت شبانه روزی این بیماری ها کنترل شده است.
نظری تصریح کرد: با توجه به هشدارهای شورای سلامت انتظار بود که دستگاه ها بر فعالیت زیرمجموعه های خود نظارت بیشتری داشته و به وظایف خود واقف باشند، به عنوان مثال مسئولان باید بدانند که رساندن آب بسته بندی به بیماران مبتلا به اسهال وظیفه علوم پزشکی نیست.
وی اظهار امیدواری کرد با توجه به ادامه فصل گرما، حساسیت ها نسبت به مشکلات بهداشت آب بیشتر شود.
*آسیب پذیری خوزستان در مرگ، امنیت اجتماعی و آب
نظری با اشاره به تدوین سند جامع سلامت استان گفت: بر اساس این سند شاخص های مرگ، امنیت اجتماعی و آب سالم در استان در وضعیت نامطلوب است. وی افزود: خوزستان در شاخص شادکامی در شرایطی بهتر از متوسط کشوری است اما کشور در این شاخص وضع نامطلوبی دارد.
نظری در ادامه خواستار همکاری دستگاه های اجرایی در تدوین سند سلامت و ارائه برنامه های سالانه سلامت محور آنها برای تکمیل این سند شد.
وی همچنین از اتمام ساخت ۱۰ مرکز فوریت های پرشکی در استان تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: این مراکز بر اساس تفاهم نامه استانداری و وزارت بهداشت ساخته می شوند و هزینه آنها نیز تامین شده است. وی افزود: نخستین مرکز فوریت های پزشکی از این مجموعه در تراز لالی امروز به اتمام رسید و ۹ مرکز دیگر نیز تا یک ماه آینده تحویل داده می شود.
نظری خاطرنشان کرد: ساخت مراکز فوریت های پزشکی در ۲۰ نقطه استان نیز در هفته دولت آغاز می شود.
وی با اشاره به بررسی طرح نظام ارجاع الکترونیکی در استان نیز گفت: این طرح با مشکل عدم پوشش اینترنتی به ویژه در مناطق صعب العبور و کم جمعیت استان مواجه است.
نظری اضافه کرد: به رغم تعهدات وزارت ارتباطات در این طرح ملی، از سال ۹۰ دانشگاه های علوم پزشکی خوزستان به ناچار، خود اقدام به ایجاد شبکه و نگهداری از آن کرده اند که هزینه های بالایی بر آنها تحمیل کرده است.

درباره نویسنده

7478مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین