دبیر کمیسیون اصل نود مجلس خواستار ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی، فولاد خوزستان شد

دبیر کمیسیون اصل نود مجلس خواستار ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی، فولاد خوزستان شد

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه، طی نامه‌ای خواستار ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی شرکت فولاد خوزستان شد.

دبیر کمیسیون اصل نود مجلس تأکید کرد: ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی شرکت فولاد خوزستان، گامی مقدماتی برای اجرای طرح ساماندهی، حذف واسطه‌گری و ارتقای امنیت شغلی این کارگران و خانواده‌هایشان است.

محمد امیر با اشاره به اجحاف‌های مکرر واسطه‌ها در حق کارگران، اظهار داشت: سال‌هاست که واسطه‌ها انواع بی‌عدالتی‌ها را نسبت به این قشر زحمتکش روا می‌دارند. تعجب‌آور است که در یک کارگاه، با یک نوع کار و تحصیلات مشابه، سه فرد حقوق‌های متفاوتی دریافت می‌کنند؛ موضوعی که به‌هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست.

درباره نویسنده

7546مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین