گرانی هزینه درمان در خوزستان؛ معالجه و درمان، آرزویی دست نیافتنی

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، در سال‌های اخیر، یکی از چالش‌های اساسی استان خوزستان، که به‌ویژه برای خانواده‌های کم‌درآمد دردسرساز شده، افزایش سرسام‌آور هزینه‌های درمانی است. این بحران در حالی گریبان‌گیر مردم شده که بسیاری از بیماران و خانواده‌ها با مشکلات اقتصادی شدیدی روبه‌رو هستند و توان پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور درمان را ندارند.

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، در سال‌های اخیر، یکی از چالش‌های اساسی استان خوزستان، که به‌ویژه برای خانواده‌های کم‌درآمد دردسرساز شده، افزایش سرسام‌آور هزینه‌های درمانی است. این بحران در حالی گریبان‌گیر مردم شده که بسیاری از بیماران و خانواده‌ها با مشکلات اقتصادی شدیدی روبه‌رو هستند و توان پرداخت هزینه‌های سرسام‌آور درمان را ندارند. در یک سال اخیر از داروهای تخصصی گرفته تا معالجات پیچیده و هزینه‌های بیمارستانی، همه و همه به‌طور مستمر بالا می‌روند و این وضعیت به یک بحران بی‌پایان تبدیل شده است.

این افزایش هزینه‌ها در استان خوزستان به ویژه اهواز که با مشکلات خاص خود از جمله آلودگی هوا، کمبود منابع بهداشتی و درمانی، و نرخ بالای بیماری‌های مزمن روبه‌روست، درک بیشتری پیدا می‌کند. بسیاری از شهروندان این استان حتی قادر به تأمین هزینه‌های اولیه درمانی خود نیستند. بسیاری از افراد مجبورند برای دریافت خدمات درمانی به سایر استان‌ها سفر کنند که این خود هزینه‌های دیگری به بار می‌آورد.

یکی از نکات تأسف‌بار این است که در شرایطی که خدمات درمانی در سراسر کشور به‌طور چشمگیری گران‌تر شده، کیفیت این خدمات به‌ویژه در مراکز درمانی دولتی و عمومی خوزستان، همچنان با مشکلات زیادی مواجه است. بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها در برخی مناطق این استان فاقد تجهیزات پزشکی کافی هستند و یا منابع انسانی متخصص به‌حد کافی در اختیار ندارند. همین امر، به معضلی دیگر افزوده که حتی برای دریافت خدمات پایه‌ای مانند آزمایش‌های ضروری، بیماران باید مدت زمان زیادی را منتظر بمانند.

در این وضعیت، دغدغه‌های بیماران و خانواده‌های آنها به حدی رسیده که معالجه و درمان، بیشتر به یک آرزو تبدیل شده است تا یک حق اساسی. افرادی که نیاز به درمان‌های فوری دارند، مجبورند به دلیل عدم توانایی مالی، از دریافت آن چشم‌پوشی کنند و سلامت خود را به خطر بیندازند. در نتیجه، بیماری‌هایی که می‌توانستند با درمان به‌موقع بهبود یابند، در نهایت تبدیل به مشکلات مزمن و لاعلاج می‌شوند.

بر اساس آمارهای موجود، وضعیت بیمه‌های درمانی نیز در خوزستان با مشکلات عدیده‌ای روبه‌روست. بسیاری از افراد هنوز از پوشش‌های بیمه‌ای مناسب برخوردار نیستند و هزینه‌های درمان از جیب خود را تحمل می‌کنند. همچنین برخی از بیمه‌ها تنها بخشی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند و در این میان، بیماران نیازمند به پرداخت مبالغی اضافی هستند که برای بسیاری از آنها به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، امری غیرممکن است.

دولت هنوز گام‌های مؤثر و کافی برای رفع مشکلات درمانی استان خوزستان برنداشته است. در این میان، نیاز به حمایت‌های جدی و اقدامات عاجل برای کاهش هزینه‌های درمان و بهبود کیفیت خدمات درمانی در این استان احساس می‌شود.

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که درمان یک حق انسانی است و نباید آن را به یک کالای لوکس و دست‌نیافتنی تبدیل کرد. از مسئولین و سیاست‌گذاران انتظار می‌رود که با توجه به وضعیت خاص استان خوزستان و نیاز مبرم به خدمات بهداشتی و درمانی، اقدامات فوری و مؤثری را برای حل این بحران انجام دهند. برای مردم این استان، دسترسی به درمان باید حق باشد، نه آرزو.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

38مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین