روایت تلخ «محمد امیر» از عدم جبران عقبماندگیهای پس از جنگ: جوانان خرمشهری برای کارگری به بصره میروند / مدیریت غیربومی در منطقه آزاد اروند، آن را به حیات خلوت دولت تبدیل کرده است
- جمعه 2 خرداد 1404 20:54
- اخبار استاني, خبری, عناوین روز
- 92887
- ثبت نظر
دبیر کمیسیون اصل نود مجلس گفت: اکنون جوانان خرمشهر برای کار به بصره میروند و آنجا کارگری میکنند. این یعنی عقبگرد. خرمشهر باید در همه حوزهها به شکل ویژه دیده شود. اگر به ورودی شهر نگاه کنیم، گویی جنگ همین دیروز تمام شده است.
دبیر کمیسیون اصل نود مجلس در گفتوگو با خبرنگار روزنامه نسیم خوزستان اظهار داشت: پس از پایان جنگ، برنامهریزی دقیقی برای خوزستان و بهویژه خرمشهر صورت نگرفت. این استان هشت سال از توسعه عقب ماند، در حالی که استانهای مرکزی و شمالی در حال رشد بودند.
وی با اشاره به نابودی کامل زیرساختهای خرمشهر افزود: میبایست اعتبارات ویژهای برای جبران این عقبماندگیها در نظر گرفته میشد، اما خوزستان همانند سایر استانها دیده شد. در نتیجه، روند بازسازی بسیار کند و ناکارآمد پیش رفت.
محمد امیر تاکید کرد: پس از جنگ، بنادر استانهای شمالی و بوشهر توسعه یافتند، ولی توسعه بندر خرمشهر نادیده گرفته شد. حتی در برنامه هفتم توسعه نیز بودجه بندر خرمشهر به سال ۱۴۰۴ موکول شده است.
وی با انتقاد از نبود نگاه ملی به خرمشهر گفت: حضور مدیران پروازی، تصمیمگیریهای ضعیف و نگاه غیرملی موجب عقبماندگی خوزستان شدهاند. در بحث منطقه آزاد اروند نیز تنها واردات خودرو رونق گرفت، اما زیرساختها، اشتغال و خدمات شهری بینصیب ماندند.
نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه افزود: مدیریت غیربومی در منطقه آزاد اروند، آن را به حیات خلوت دولت تبدیل کرده است. ما در کمیسیون اصل نود ورود کردیم، اما در زمینههایی مانند واردات، صادرات، اشتغال و جذب سرمایهگذار تغییر محسوسی مشاهده نشد.
به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، دبیر کمیسیون اصل نود مجلس در پایان گفت: اکنون جوانان خرمشهر برای کار به بصره میروند و آنجا کارگری میکنند. این یعنی عقبگرد. خرمشهر باید در همه حوزهها به شکل ویژه دیده شود. اگر به ورودی شهر نگاه کنیم، گویی جنگ همین دیروز تمام شده است.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .