یکی از بستنی‌فروشی‌های معروف اهواز پلمپ شد

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، در پی گزارش‌های مردمی و بررسی‌های انجام‌شده از سوی شبکه بهداشت، یکی از بستنی‌فروشی‌های شناخته‌شده اهواز با دستور مرجع قضایی و با همکاری پلیس اماکن پلمپ شد.

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، در پی گزارش‌های مردمی و بررسی‌های انجام‌شده از سوی شبکه بهداشت، یکی از بستنی‌فروشی‌های شناخته‌شده اهواز با دستور مرجع قضایی و با همکاری پلیس اماکن پلمپ شد.

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده، این اقدام در پی احراز تخلفات و نواقص بهداشتی صورت گرفته است. حفظ سلامت عمومی از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های نظارتی و اجرایی به شمار می‌رود و در این مسیر، شهرت، سابقه فعالیت یا جایگاه اقتصادی هیچ واحد صنفی نباید مانع اجرای قانون شود.

با توجه به شرایط آب‌وهوایی خوزستان و استقبال گسترده شهروندان از مراکز عرضه مواد غذایی، مخصوصا بستنی فروشی‌ها در فصل گرما، رعایت دقیق ضوابط بهداشتی ضرورتی انکارناپذیر است. از همین رو انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول با حساسیت، دقت و قاطعیت بیشتری بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت داشته باشند و با هرگونه تخلفی که سلامت مردم را تهدید می‌کند، بدون اغماض برخورد کنند.

طبق اخبار واصله پس از اجرای حکم پلمب، تلاش‌هایی از سوی برخی افراد ذی‌نفوذ برای کاهش تبعات پرونده و یا فراهم کردن زمینه فک پلمپ این واحد صنفی صورت گرفته است؛ با این حال، تا لحظه انتشار این خبر، دستگاه قضایی و فرماندهی پلیس اماکن با پایبندی به قانون و بدون توجه به فشارهای بیرونی، بر اجرای حکم و روند قانونی پرونده تأکید داشته‌اند.

به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، بی‌تردید استمرار چنین رویکردی در برخورد با تخلفات، ضمن تقویت اعتماد عمومی، این پیام روشن را به جامعه مخابره می‌کند که سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه‌های مسئول است و هیچ فرد یا مجموعه‌ای فراتر از قانون قرار ندارد.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

78مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین