مدیرکل دامپزشکی خوزستان : برخی فوت شدگان باید در قرنطینه دفن شوند

مدیرکل دامپزشکی خوزستان : برخي فوت شدگان بايد در قرنطینه دفن شوند

مدیرکل دامپزشکی خوزستان درباره دفن قرنطینه یک بیمار در شهرستان کارون گفت: بیماری‌های بسیاری وجود دارد که باید فرد فوت‌ شده در قرنطینه دفن شود اما تاکنون شبکه بهداشت و درمان استان گزارشی از ابتلای این فرد به تب کریمه کنگو نداده است.
به گزارش تسنیم، مصطفی کنار کوهی در نشست با خبرنگاران که برای تکریم روز خبرنگار برگزار شد بابیان اینکه مهم‌ترین بخش اقتصادی کشور دام‌پروری است اظهار داشت: به طور متوسط سالانه ۴۵ میلیون جوجه‌ریزی در کشور انجام می‌شود که اگر به دلیل بیماری و عوامل بهداشتی تولید جوجه مختل شده یا کاهش یابد تاثیر شدیدی در التهاب بازار دارد و اگر همین مرغ دچار آنفولانزای مرغی حاد شود جامعه با مشکل روبه‌رو می‌شود.
وی افزود: خوزستان در زمینه کشتارگاهی تا ۸ سال پیش به صورت سنتی عمل می‌کرد اما با همکاری رسانه‌ها و رایزنی‌های صورت گرفته اکنون سیل تقاضای تاسیس کشتارگاه در خوزستان ایجاد شده است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان ادامه داد: در حال حاضر ۲ کشتارگاه بزرگ دام سبک و سنگین در آستانه بهره‌برداری قرار دارد که جزو بزرگ‌ترین کشتارگاه‌های صنعتی کشور به‌شمار می‌روند. این کشتارگاه‌ها یکی در شوش و دیگری در دزفول است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ساخته شدند.
کنار کوهی درباره دفن قرنطینه یک بیمار در شهرستان کارون گفت: بیماری‌های بسیاری وجود دارد که باید فرد فوت‌ شده در قرنطینه دفن شود اما تاکنون شبکه بهداشت و درمان استان گزارشی از ابتلای این فرد به تب کریمه کنگو نداده است. وی افزود: عامل انتقال cchf یا تب کریمه کنگو کنه است و یک نوع ویروس که در دام می تواند با علایم زودگذر تمام شود اما این بیماری در انسان در صورت درمان حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه نیاز دارد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان به اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از بروز بیماری‌ها در سیل اشاره کرد و بیان کرد: با توجه به اینکه هر ساله دو مورد تب کریمه شناسایی می‌شد، امسال به سبب سیل حجم سم‌پاشی ما بسیار زیاد بود و جمعیت انگل‌های خارجی حیوانات بسیار کاهش یافت و درپی آن بروز بیماری در کانون‌های بیماری کمتر دیده می‌شود.
کنار کوهی تصریح کرد: تا جایی که ما اطلاع داریم گزارشی درباره دیده شدن بیماری تب کریمه کنگو اعلام‌ نشده و شبکه بهداشت نیز موردی را مشاهده نکرده است.
وی به شیوع بیماری نیوکاسل در بین واحدهای پرورش طیور کشور اشاره کرد و افزود: بیماری نیوکاسل در مجتمع‌های پرورش طیور کشور در حال خودنمایی است و چند واحد در رامهرمز نیز با آن درگیر شدند که خوشبختانه همه طیور آن‌ها بیمه بود و خسارتی به تولیدکنندگان وارد نشد. طیور بیمار سریعاً منهدم شدند اما به سبب افزایش جوجه‌ریزی ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته همچنان این نگرانی برای سایر مجتمع‌های پرورش طیور وجود دارد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به تخلفات صورت گرفته در حوزه توزیع گوشت دام دولتی به مردم گفت: ۱۳ هزار راس دام وارد خوزستان شد اما کسی گوشت ارزان قیمت دریافت نکرد و برخی از افراد گوشت‌های دولتی را با قیمت ۸۵ هزار تومان به پیمانکاران و رستوران‌ها می فروختند.
وی افزود: این تخلفات در زمانی شکل گرفت که دولت درگیر سیل بود و متاسفانه افرادی از وضعیت پیش‌آمده سوءاستفاده کردند.

درباره نویسنده

7478مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین