به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس ؛ *عباس مدحجی: خرمشهر در بحران مدیریتی بهسر میبرد
- شنبه 3 خرداد 1404 21:23
- اخبار استاني, خبری, عناوین روز
- 56049
- ثبت نظر

عباس مدحجی با اشاره به ظرفیتهای خرمشهر گفت: وقتی شهری با چنین ظرفیتهایی دچار عقبماندگی میشود، این یعنی ما با بحران مدیریتی جدی مواجه هستیم. خرمشهر نه تنها به درستی مدیریت نشده، بلکه به حال خود رها شده است.
عباس مدحجی، مدیرمسئول پایگاه خبری «اینجا خبر»، نیز در گفتوگو با خبرنگار روزنامه نسیم خوزستان اظهار داشت: خرمشهر از نظر سیاسی، اقتصادی، صنعتی و گردشگری، ظرفیتهای گستردهای دارد. اگر تنها نیمی از این ظرفیتها در اختیار شهری دیگر قرار داشت، قطعاً تاکنون گامهای بلندی در مسیر توسعه برداشته بود. اما متأسفانه در سالهای اخیر، خرمشهر نهتنها پیشرفتی نداشته، بلکه عملاً دچار پسرفت شده است.
وی ادامه داد: وقتی شهری با چنین ظرفیتهایی دچار عقبماندگی میشود، این یعنی ما با بحران مدیریتی جدی مواجه هستیم. خرمشهر نه تنها به درستی مدیریت نشده، بلکه به حال خود رها شده است. از شهرداری گرفته تا فرمانداری و منطقه آزاد اروند، در همه سطوح شاهد تغییرات پیاپی هستیم. در یک دوره دو ساله، شهرداری با سرپرست اداره میشد، فرماندار و مدیر منطقه آزاد مدام تغییر کردند. حتی در شورای شهر هم یکی از اعضا بازداشت شد، دیگری عزل شد و یکی دیگر استعفا داد. این یعنی مدیران ما یا فاقد صلاحیت هستند، یا برای منافع شخصی آمدهاند، نه برای خدمت.
مدحجی با اشاره به ناکارآمدی اداری افزود: از روند گزینش نیروها تا بروکراسی جاری در ادارات، همهچیز نشان میدهد که ما توان مدیریت ظرفیتها را نداریم. این شهر با این میزان از توانمندی، بهجای آنکه رشد کند، بهطور مداوم در حال تخلیه از منابع انسانی، سرمایه و امید است.
وی تصریح کرد: اگر میخواهیم خرمشهر را از این وضعیت خارج کنیم، اولین قدم تغییر نگاه مدیریتی است. باید مدیریتها را از حالت دوستانه، محفلی و رابطهمحور خارج کنیم و ضوابط را جایگزین روابط کنیم. امروز گامهای پراکندهای برداشته شده، اما چون نگاهی کلنگر وجود نداشته، این تلاشها نیز به هدر رفتهاند.
به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، مدیرمسئول پایگاه خبری «اینجا خبر» در پایان گفت: چرخه مهاجرت، ناامیدی و تخلیه سرمایه اجتماعی بهطور نگرانکنندهای در حال افزایش است. اگر شاخصهایی مثل میزان قبولی کنکور، رضایت عمومی، میزان اشتغال و مهاجرت را بررسی کنیم، خواهیم دید که خرمشهر در سراشیبی قرار دارد. این شرایط با یک مدیریت علمی و پاسخگو قابل اصلاح است، به شرط آنکه ارادهای برای تغییر وجود داشته باشد.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .