قوه قضائیه و دستگاههای امنیتی مانع تکرار وقایع تلخ اخیر شوند ؛ احتکار و گرانفروشی در جریان جنگ به معنای همکاری با دشمن است
- سهشنبه 10 تیر 1404 12:10
- اخبار استاني, خبری, عناوین روز
- 35268
- ثبت نظر
به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، در جریان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشور، برخی افراد با احتکار و گرانفروشی، نقش منفی و مخربی در تأمین نیازهای اساسی مردم، بهویژه در استان خوزستان ایفا کردند. این افراد با ایجاد فشار و اضطراب روانی، عملاً در مسیر خواستههای دشمن حرکت کردند و بهنوعی سربازان اقتصادی دشمن محسوب میشوند.
به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، در جریان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشور، برخی افراد با احتکار و گرانفروشی، نقش منفی و مخربی در تأمین نیازهای اساسی مردم، بهویژه در استان خوزستان ایفا کردند. این افراد با ایجاد فشار و اضطراب روانی، عملاً در مسیر خواستههای دشمن حرکت کردند و بهنوعی سربازان اقتصادی دشمن محسوب میشوند.
انبار کردن و دپوی کالاهای اساسی، باعث کمبود مصنوعی در بازار و افزایش بیرویه قیمتها میشود؛ موضوعی که به ایجاد ناامنی روانی در جامعه منجر شده و نگرانیهای عمومی را تشدید میکند. چنین شرایطی موجب تضعیف روحیه مقاومت و همبستگی ملی میشود، امری که دشمنان جمهوری اسلامی ایران بهدنبال آن هستند.
احتکار، اعتماد عمومی به دولت و نظام را کاهش میدهد و این سلب اعتماد، انسجام ملی را خدشهدار کرده و توان مقابله کشور با دشمن را در جبهههای مختلف کاهش میدهد.
در شرایط جنگی، تأمین اقلام ضروری مانند غذا، دارو و سوخت از اهمیت بالایی برخوردار است. اما احتکار این کالاها از سوی برخی تولیدکنندگان یا فروشندگان، دسترسی مردم و نیروهای دفاعی به این منابع را دشوار کرده و به دشمن فرصت میدهد تا از طریق فشار اقتصادی، مقاومت داخلی را تضعیف کند.
نوسانات قیمتی و کمبود کالا که ناشی از احتکار است، تأثیرات منفی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بهدنبال دارد و شرایط را برای تحقق اهداف دشمنان آمادهتر میسازد.
خانم نیسی، یکی از شهروندان اهوازی، در گفتوگو با خبرنگار نسیم خوزستان گفت: در ۱۲ روز جنگ، در حالی که مردم استرس و نگرانی ناشی از جنگ را تحمل میکردند، کمبود برخی اقلام غذایی فشار مضاعفی بر خانوادهها وارد کرد. این شرایط باعث شد تصور کنیم اوضاع کشور کاملاً از کنترل خارج شده است.
وی افزود: برخی نانوایان نان را دو برابر نرخ مصوب میفروختند. همچنین برخی مغازهداران، اجناس را یا احتکار کرده بودند یا با چند برابر قیمت واقعی به فروش میرساندند.
این شهروند اهوازی تأکید کرد: متولیان امر باید با محتکران و گرانفروشان، که عملاً در جهت ایجاد ناامنی روانی و کمک به اهداف دشمن عمل میکنند، برخوردی قاطع و بازدارنده داشته باشند.
آقای خنفری، شهروند آبادانی نیز در اینباره به خبرنگار روزنامه نسیم خوزستان گفت: در طول جنگ با رژیم صهیونیستی، گرانفروشی و احتکار کالاهای استراتژیک مانند نان، برنج، گوشت، روغن، حبوبات، شیرخشک و پوشک، فشار زیادی به مردم وارد کرد.
وی که پدر یک نوزاد یکساله است، اظهار داشت: نبود پوشک و شیرخشک ما را با بحران جدی مواجه کرد. پس از جستجوی فراوان، توانستم این اقلام را با قیمت دو برابر تهیه کنم.
خنفری ادامه داد: فشارهای روانی ناشی از اقدامات محتکران و گرانفروشان موجب نارضایتی در میان مردم شد. شهروندان خواهان برخورد جدی با این افراد هستند، چرا که این اقدامات نهتنها موجب گرانی و کمبود کالا میشود، بلکه به اعتماد عمومی نیز آسیب میزند.
این شهروند خوزستانی افزود: در شرایط جنگی، مقابله با پدیدههای مخربی مانند احتکار و گرانفروشی باید در اولویت برنامههای دولت و قوه قضاییه قرار گیرد تا نیازهای اساسی مردم تأمین و امنیت روانی جامعه حفظ شود.
به گزارش روزنامه نسیم خوزستان، محتکران و گرانفروشان، آگاهانه یا ناخواسته، با ایجاد بحرانهای اقتصادی و روانی، در زمین دشمن بازی کردند و به تحقق اهداف معاندان در جنگ اقتصادی و روانی کمک رساندند. برخورد با این افراد، یک ضرورت ملی و امنیتی بوده و در شرایطی که کشور درگیر جنگ تحمیلی دشمنان است، احتکار و کمفروشی در اقلام ضروری بهمثابه همراهی و همکاری مستقیم با دشمن تلقی میشود و قوه قضائیه و دستگاههای امنیتی باید با چنین افرادی همانند عوامل دشمن برخورد کرده و مانع تکرار این وقایع شوند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .