در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها ؛ مصرف گوشت قرمز ۶۰ درصد کاهش یافته است

در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها ؛ مصرف گوشت قرمز  ۶۰ درصد كاهش يافته است

رئیس شورای تامین دام کشور از روند رو به رشد جمعیت دام سبک و سنگین خبر داد و گفت: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.
«منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز به ویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستوران‌ها، تالارها، هتل‌ها، طباخی‌ها، کبابی‌ها است.
به گفته وی، اکنون قیمت هر کیلوگرم دام سنگین کم وزن ۲۷ هزار تا ۲۸ هزار تومان و دام سبک پای پروار (بره گوسفندی ۳ تا چهارماهه) بین ۴۰ هزار تا ۴۳ هزار تومان، دام سبک پرواری ۳۶ هزار تومان است.
وی اظهارداشت: با توجه به بارندگی ها و شرایط آب و هوایی و زایش های بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانی هایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
رئیس شورای تامین دام کشور تصریح کرد: طبق گزارش مرکز آمار ایران جمعیت دام سبک در زمستان ۶۵ میلیون راس بود که اکنون این رقم به نزدیک ۷۵ میلیون راس رسیده است.
پوریان گفت: این درحالیست که سال گذشته دامداران با مشکل انباشتگی دام سنگین روبرو بودند اکنون با افزایش تولید گاو میش نیز روبرو هستند که همه اینها بر کاهش قیمت دام موثر است. وی اظهارداشت: اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز کیفی کمتر از ۱۰۰ هزار تومان است و بیش از این قیمت اجحاف به مصرف کنندگان است.

درباره نویسنده

7478مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

طراحی شده توسط هاست لاین